ONS STUDIEAANBOD

Ontdek hier ons aanbod aan studierichtingen. Klik op een gewenste richting, om meer info & lessentabellen te bekijken!

1ste GRAAD A-STROOM

In de 1ste graad A krijg je een brede algemene vorming die je voorbereidt op je verdere schoolloopbaan. Je krijgt les van verschillende leerkrachten en er wordt verder gebouwd op de leerstof van het lager onderwijs. Je kan er ontdekken wat je goed kan, waar je talenten en interesses liggen. De leerkrachten proberen je zo goed mogelijk te begeleiden zodat je op het einde van de 1ste graad een goede keuze kan maken.

In het 1ste leerjaar A bieden wij je een algemene vorming van 27 uur aan, aangevuld met een uur ICT, een klasuur en een extra uur Nederlands. Daarnaast zijn er nog 2 keuze-uren: 1 uur remediëring Nederlands, Frans of wiskunde, en 1 uur verbreding (expressie of wetenschappen en techniek).

Na het 1ste jaar kan je kiezen voor 2 Handel of 2 Moderne.

De volgende stap

Een logische stap na de 1ste graad A is een keuze voor ASO of TSO. Maar het kan ook aangewezen zijn of verplicht worden voor een BSO-richting te kiezen.

In onze school kan je na het 2de jaar kiezen voor Handel (TSO) en Economie (ASO). Verder bieden wij in het BSO ook Mode, Voeding-Verzorging en Kantoor aan.

bekijk de lessentabel

Welkom op onze website!

Naar boven