LEERLINGEN

Het grootste deel van onze leerlingen zijn opgegroeid in Borgerhout. Ze kunnen in onze school kiezen uit een waaier van mogelijke richtingen. Zo kunnen ze hun talenten ontplooien. Andere leerlingen komen uit verre landen en leren hier hun eerste zinnen Nederlands. We geven hen in onze school een intensieve opleiding Nederlands op maat en een plek om zich thuis te voelen.

Ik ga naar IMS want hier wordt geluisterd naar de leerlingen.
Youssef

Ik voel mij thuis op deze school. Ik ken hier ook veel mensen, dat maakt het leuker. De richting Mode doe ik graag.
Sergjan

Ik kom graag naar het IMS omdat ik nieuwe dingen wil bijleren.
Safae

De leerkrachten zijn heel positief ingesteld. Ze willen echt dat we erdoor geraken en moedigen ons aan om te studeren. Er zijn ook Marokkaanse leerkrachten. Doordat we uit dezelfde cultuur komen, begrijpen wij elkaar beter.
M.

IMS is een school waar je je nooit alleen voelt. Je hebt altijd wel iemand in de buurt. Leerkrachten en klasgenoten helpen elkaar als het nodig is.
Pakeezah


Op deze school voel ik me heel goed. Ik ben hier al drie jaar en ik heb nog nooit wat slechts meegemaakt.
De leerkrachten zijn vriendelijk en behulpzaam.
Widiane

Deze school is leuk want wij hebben geen examen in mijn afdeling. Zo kunnen we vlugger vooruit gaan. En wat ik niet leuk vind is, dat in de agenda genoteerd wordt als wij een paar minuten te laat komen. Ik heb een goede klas en goede leerkrachten.
Aza

Op het IMS kan ik een goed diploma behalen en zo later een leuke job vinden.
Firdaous

Dit is mijn eerste jaar op IMS. Ik vind het hier leuk en ik wil volgend jaar nog hier blijven studeren. De leerkrachten die helpen mij. Ik heb heel veel bijgeleerd.
Shila

IMS is mijn school omdat ze bij mij om de hoek is.
Mohamed

Er zitten op deze school toffe leerlingen en ook heel toffe leerkrachten (echt waar!). Ik voel me hier KEIGOED! Ik ben zeker van plan om hier de rest van mijn schoolcarrière te blijven!
Zakaria

Ik speel zaalvoetbal bij Team IMS. Wij zijn goede voetballers, het eerste jaar dat we bestonden, speelden we al kampioen. Maar er is vooral een leuke sfeer in ons team.
Hicham

Ik ben al 14 jaar in België. Ik zit al 3 jaar op deze school en volg Mode. Wij maken prachtige dingen zoals een kinderpyjama en een herenhemd. We breien een sjaal en binnenkort maken wij een tas. De leerkrachten zijn vriendelijk en helpen me als ik hulp nodig heb. Ze steunen me.
Leontina

Ik ben hier nog nieuw, maar na een paar weken voel ik me al thuis.
Farid

De leerkrachten doen moeite om hun lessen boeiend en leuk te maken. Ze steken een quiz ineen, laten een filmpje zien of organiseren een uitstap met een bepaald doel. Vorig jaar zijn we naar de Coca-Colafabriek geweest en hebben we een fietstocht door de haven gemaakt.
Sara en Farah

Nieuw op IMS : 3de graad Gezondheidszorg!!

Naar boven